Дрехи втора употреба

Замисляли ли сте за кое давате парите си и след това то просто тои в гардероба Ви?!

Това са Вашите нови дрехи. Ето Ви един пример, който засяга всеки от нас:
Отивате на пазар, много си харесвате някоя блуза/тениска/панталон/рокля или каквото и да е. Купувате си го и го носите няколко пъти. След това го захвърляте в гардероба, защото повода е отминал и забравяте за него. Въпреки това Вие знаете, че имате нещо скъпо, което е струвало доста пари, но и не го носите. Времето си минава, а и модата също. Тялото Ви се променя и дрехата вече не Ви е по мярка. И сега какво да правите?

Решението е едно - да намерите начин да си възвърните поне част от направената покупка. Намерете си купувач. Пробвайте по различни сайтове, форуми, чрез познати. Дайте една добра цена и направете снимка. Тази дреха въпреки, че е носена има преимущество - изпрана е и няма да има неприятния ефект на свиване, обезцветяване или други подобни действия след първото пране.

Магазини за дрехи втора употреба: сега е тяхното бурно развитие. Дрехите са качествени, евтини и достъпни. Загърбете своете предобеждения и влезте да видите как от подобни магазини пазаруват богати, хора от средна класа, а и също бедни. Цените са достъпни, а качеството на високо ниво.