Къси дамски дрехи

Дрехите, които са широки и къси са изключително приятни за носене. Същевременно те са и предпочитани от дамите, заради това, че показват и очертават много добре тяхната фигура. Те могат да бъдат с дълбоко изрязано деколте, къси над пъпа, без една рамо и др.

Популярността си дължат на 80-те години на 20-ти век. Фирмите ги произвеждали с цел удобно облекло за спортуване. Днес обаче се носят за всякакъв повод - от разходка, до плаж и вечерни партита.

Няколко съвета за това с какво да съчетаете подобен тип дреха:

1. Панталони с дълбоко дъно. Чрез тях ще изглеждате достатъчно добре, тъй като загатвате какво може да се очаква, а и успявате да покажете на показ това, което искате.

2. С потник под блузката. Това се предпочита от дамите, които се притесняват от/за кожата си. Също достатъчно разпространено и при тренировките.

3. Сложете хубав широк или открояващ се колан около коремчето ви. Все пак целта ви е да покажете най-добрите си форми, а какво по-добре от това да имате привличащ атрибут около него?!

4. Използвайте този тип дрехи на плажа. Хем показвате тялото си и краката си, хем се предпазвате от жаркото слънце.

5. Това е съвет кога не трябва да ги носите! Все пак този тип дамски дрехи не става за работа или бизнес среща. Съумеете да съчетаете хубавото с приятното. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар